louis poulsen taklamper

Lysrådgivere hjelper deg med riktig belysning

Lampen er et viktig møbel. Valg av belysning og plassering kan være vanskelig for mange. For å kunne tilby våre kunder profesjonell veiledning for belysning til hjemmet, har vi gjennom flere år utdannet våre butikker innen lysrådgivning. Gjennom grundig opplæring får de ansatte i butikkene våre kjennskap til teoretisk og praktisk bruk av lys i hjemmet, slik at de kan bistå deg på best mulig måte.

Våre lysrådgivere kan belysning

Når du skal velge lamper til hjemmet, kan våre lysrådgivere bistå med valg og riktig type belysning og plassering for å oppnå en ønsket stemning og følelse i rommet. Det er stor forskjell på lyspærer og hvordan ulike lamper gir fra seg lys. Hos Mesterlys vet vi hvordan lys oppfører seg, og hvordan kombinasjonen av farge, lys og lysstyrke påvirker omgivelsene i rommet.

Hvis du skal kjøpe en ny lampe til et rom i hjemmet som allerede har eksisterende belysning, er det viktig at denne bygger under og komplementerer de andre lampene på riktig måte. Dette er også noe av det våre lysrådgivere bistår deg med.

Skap illusjoner med riktig belysning

Lamper og belysning kan lekes med i det uendelige for å skape ulike følelser og stemning i rommet. Vi veileder deg, slik at du kan få en ønsket romfølelse til enhver anledning. Lamper plassert strategisk i et rom kan blant annet gi illusjoner om et høyere tak eller et rom med mer dybde og bredde.

Lys tilpasset synet

Etter hvert som vi blir eldre, forandrer synet seg. Dette er også viktig å tenke på ved valg av belysning til hjemmet. Eldre øyne er ofte mer lysfølsomme enn unge øyne, og har derfor behov for et svakere og annet type lys for å skape en behagelig følelse i hjemmet. Samtidig har eldre øyne behov for sterkere leselys.

Vi brenner for lamper og belysning

For veiledning kan våre lysrådgivere enten komme hjem til deg, slik at de kan gjøre en vurdering ut i fra rom og andre elementer i hjemmet. Eller så kan vi bruke tegninger i butikken for å rådgi og veilede deg til hvordan du kan jobbe med lyset i hjemmet ditt.

Gjennom utdanningen de ansatte har fått, tilbyr vi profesjonell veiledning og står klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om belysningen i hjemmet, eller kom innom en av våre butikker for en prat.