Publisert

Lysrådgivere kan belysning

By Rydéns Hayden pendel 115cm gull 10 445 kr

Lysrådgivere kan belysning

Det er forskjell på lamper. Det er forskjell på lyspærer. Og der er forskjell på lampebutikker. I våre butikker får du ikke bare et kjempestort utvalg i belysningsprodukter, du får også hjelp av våre profesjonelle lysrådgivere. Som landets første og eneste belysningskjede har vi utdannet lysrådgivere innen belysningsfaget.

Lysrådgivere er utdannet gjennom to år ved Lyskultur, som blant annet samarbeider med NTNU, USN, Nelfo, Rembra og Byggforsk.

Lysrådgivere kan belysning

Det er mange lekre lamper å velge mellom. Men hvordan finne en lampe som ikke bare er lekker og gir bra lys, men også spiller på lage med den øvrige belysningen i rommet du skal ha den i?

Hvordan velge riktig lyspære blant hundrevia av varianter med litt ulike egenskaper? Og hvordan finne en lur løsning på hvordan en kan slippe å ha ledninger overalt?

Lysrådgivere i alle butikker

Det betyr at du får profesjonell veiledning på kjøpet enten du er på jakt etter en liten lyspære eller belysning til et hjem. Belysning handler om sikkerhet, design, farger, stil, stemning og trivsel, så benytt deg av muligheten til å handle hos landets eneste belysningskjede med utdannede rådgivere.

Spør våre lysrådgivere! De kan faget og hjelper deg med å finne det du trenger i forhold til det behovet du har.

Tilbake