Om oss

Mesterlys er en frivillig kjede av belysningsbutikker. Kjeden ble startet i 1994, og hadde det første året en omsetning på 65 mill. Per i dag har vi 28 butikker fordelt over hele landet, og vi vokser stadig.

Det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker, og det kreves energi og begeistring for å gjennomføre dem. Hos oss i Mesterlys har vi både mot, energi og begeistring til å være annerledes slik at våre kunder skal oppleve fordelen ved å velge lysrådgivere fra Mesterlys når hus og hjem skal lyssettes.

Kunnskap er nødvendig for å gi god lysrådgivning. Derfor har vi, som den eneste belysningskjeden i Norge, satt krav om at alle våre butikker skal være bemannet med lysrådgivere som har bestått godkjente kurs hos Lyskultur – Norsk kunnskapssenter for lys.

Samtidig ønsker vi ikke å utgi oss for mer enn det vi er, men jobber kun for å være best på det vi gjør. Vi etterstreber alltid å være litt bedre i dag enn vi var i går.

Mesterlys består av 28 frittstående butikker, som utover lysrådgivning har kvalitet og service som sine kjerneverdier. Når du besøker Mesterlys skal du være trygg på at du møter ansatte som ivaretar dine ønsker og behov på best mulig måte.

Det er en selvfølge at våre kunder skal tilbys produkter av beste kvalitet og med det flotte design – til riktig pris. Det sikrer vi gjennom vårt produktråd,  der vår egen kvalitetssjef kontrollerer og godkjenner hvert  eneste nye produkt.

Mesterlys anstrenger seg hver dag for å finne nye og unike produkter og lysløsninger som vekker begeistring og glede hos våre kunder. Vi gleder oss til å se deg i en av våre butikker, og kan love deg at over 100 entusiastiske medarbeidere står klare til å ta imot deg, fulle av energi og kompetanse på lys.

Vi samler inn Cookies fra alle besøkende på nettsiden vår. Les mer om det her.