Om oss

Et rom er bare et rom. Gulv, vegger og tak. Legg til møbler, farger og interiør, og det begynner å bli mer personlig, det ligner et hjem. Lyssett det riktig og det kommer til liv. La det bli lys!

Hos Mesterlys finner du dedikerte mennesker som har sitt fagfelt i å rådgi om hvordan du best lyssetter hjemmet ditt. Det gjør vi med kunnskap om lokale lysforhold, siden våre butikker er plassert over det ganske land. Så enten om du vil skape arbeidslyst, matglede, rolig stemning, kreativitet eller romantikk, har vi belysning for alt.

Familie ved frokostbordet

Hos Mesterlys pleier vi å si at det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker. Og for å gjennomføre dem? Da kreves energi og begeistring. Våre medarbeidere besitter alle disse egenskapene. På vegne av våre kunder tenker vi alltid annerledes, slik at vi sporer an til nye idéer, nye tanker. Når noen snakker med oss skal de få gode råd, slik at de får hus og hjem som har rom for store og små opplevelser.

Når vi får spørsmål om lyssetting eller stemningsskaping, skal vi ha svaret på hvordan man kan få det til. Vi skal gi gode råd innen et fagfelt i konstant forandring. Derfor har vi, som den eneste belysningskjeden i Norge, satt som krav at alle våre butikker skal være bemannet med lysrådgivere. 

Velkommen til å besøke en av våre 23 Mesterlys-butikker for å få inspirasjon og veiledning innen stilfull belysning til hjemmet og samtidig gjøre en god handel.

Vi gleder oss til å se deg.

Slikt blir det livfulle hjem av.