Publisert

Skap førjulsmagi med riktig belysning

Miljøbilde av Sensy adventsstjerne rød 54cm fra Star Trading

Skap førjulsmagi med riktig belysning

Julen er en magisk tid for både store og små, og for mange er det førjulstiden som er den beste. Nå kan vi begynne å glede oss, kose oss med forberedelser og planlegging, pynte huset og lyse opp de mørke kveldene med stjerner i vinduet, levende lys og adventsstaker.

Om ikke lenge er det endelig tid for å feire jul igjen sammen med nære og kjære. Men før vi kan ønske julekvelden velkommen må vi igjennom den koselige førjulstiden med alt det den innebærer. Førjulstiden byr på forberedelser, og vi skal pynte, bake, lage og kjøpe gaver og i tillegg skal det lages mat og vaskes. Før julen dekorerer vi våre hjem med julestjerner, lysestaker og lyslenker både innendørs og utendørs.

Visste du at lys har stor betydning for vår trivsel og velvære?

God og riktig belysning spiller en avgjørende rolle i å skape en hyggelig atmosfære og forbedre funksjonaliteten, både i hjemmet og på hytta. Når et rom er riktig opplyst, skaper det en inviterende og avslappende stemning som gjør at folk føler seg komfortable og velkomne. Dette er spesielt viktig i førjulstiden, når vi ønsker å skape en varm og innbydende atmosfære for familie og venner. Når førjulstiden og advent kommer er det hyggelig å lyse opp mørketiden. Julestjerner og adventsstaker i vinduene, granbar rundt inngangsdøren og lysslynger i trærne eller på balkongen – det er liten tvil om at det gir en umiddelbar julestemning når hus, hjem og hytta lyses opp med stemningsfull belysning.

Har du en liten balkong kan du surre lysslynger rundt rekkverket, eller rundt et lite tre i en potte. Bor du i hus er det jo bare fantasien som setter grenser for hvor mye eller lite du ønsker å pynte opp! Inngangsparti, trær og busker, langs rekkverk eller ramme inn døra eller inngangspartiet. Vi har et stort utvalg lysslynger, både med og uten farget lys.

Vi håper at denne artikkelen har inspirert deg til å skape en magisk førjulstid med riktig belysning. Besøk en av våre butikker eller vår nettbutikk for et bredt utvalg av julebelysning og dekorasjoner. Vi ønsker deg en strålende førjulstid og gleder oss til å være en del av dine juleforberedelser!

Våre lysrådgivere kan belysning

Med vår kunnskap om lamper, lyskilder og ulike løsninger er du trygg i våre hender. En lampe er en lampe, men nøkkelen ligger i mange tilfeller i valget av lyskilde. Lampen fordeler lyset med sin utforming og sitt design, mens lyskilden kan gi deg den stemningen du er ute etter. Ønsker du mye lys, lite lys, varmt eller kaldt lys? Eller ønsker du kanskje mulighet for å dimme lyset opp og ned etter ønske og behov? Hvordan finne en smart løsning slik at du slipper å ha ledninger overalt? Ønsker du en appstyrt løsning for å styre lyset? Spør våre lysrådgivere! De kan sitt fag og vil hjelpe deg med å finne det du trenger ut fra ditt behov

Lysrådgivere i alle våre butikker

Hos Mesterlys finner du utdannede lysrådgivere. Vi gir rådgivning og hjelp i butikk eller hjemme hos deg. Et besøk hos oss vil gi deg nytt liv i hjemmet!

Velkommen til Mesterlys – faghandel innen belysning

Tilbake