Publisert

Gi liv til vinduskarmen

Miljøbilde av Fungo 16 bordlampe brun *special edition* fra Globen Lighting

Gi liv til vinduskarmen

Etter at julestjernene og adventsstakene er ryddet bort, kan mange av oss kjenne på hvordan vinduene virker både mørke og nakne i vintermørket. Men frykt ikke, vi har løsningen for å bringe lys og varme tilbake til ditt hjem og hytte! Vinduene våre er ikke bare innganger til verden utenfor; de er også portaler for naturlig dagslys som delvis forsvinner i løpet av vinterhalvåret. Derfor presenterer vi her et lite utvalg av våre vinduslamper som ikke bare gir lys, men også skaper en hyggelig atmosfære i kvelds- og nattetimene.

Vinduslamper for enhver stil

Enten du foretrekker en klassisk bordlampe eller en stilfull pendel, har Mesterlys et bredt utvalg av lamper som passer perfekt til dine vinduer. Våre lamper er ikke bare funksjonelle, de er også dekorative elementer som sammen med de møbler og farger du har for øvrig kan bidra til å sette tonen for rommet. En dekorpære i en enkel pendel eller i en bordfot er også et utmerket alternativ som gir liv til vinduskarmen.

Pendler for stor effekt

Våre pendellamper er ikke bare gode lyskilder, de er også svært dekorative. Velg størrelsen på pendelen basert på dybden og bredden på dine vinduer. Et dypere vindu gir rom for en større pendel, mens mindre vinduer kan glitre med en mindre, men like elegant, pendel.

Bordlamper for sjarmerende vinduskarm

Med begrenset plass i vinduskarmen kan en bordlampe være den perfekte løsningen. Velg mellom ulike størrelser som passer til vinduets dybde og karmens bredde. Større vinduer gir plass til større lamper, mens mindre vinduer får et delikat preg med mindre bordlamper.

Utforsk vårt utvalg av vinduslamper hos Mesterlys og gi hjemmet eller hytta den ekstra gløden det fortjener i vintermørket. Enten du trenger ekstra belysning eller ønsker å løfte interiøret, har vi lampen som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Gulvlamper som lyser opp i de mørke hjørner

Etter at juletreet er borte, kan det bli både mørkt og trist der det stod i løpet av desember. En gulvlampe er løsningen – den lyser opp de dunkle hjørnene og kan ofte bli til et smykke i rommet. Velg blant vårt store utvalg og gi rommet ditt det lille ekstra.

Våre lysrådgivere kan belysning

Med vår kunnskap om lamper, lyskilder og ulike løsninger er du trygg i våre hender. En lampe er en lampe, men nøkkelen ligger i mange tilfeller i valget av lyskilde. Lampen fordeler lyset med sin utforming og sitt design, mens lyskilden kan gi deg den stemningen du er ute etter. Ønsker du mye lys, lite lys, varmt eller kaldt lys? Eller ønsker du kanskje mulighet for å dimme lyset opp og ned etter ønske og behov? Hvordan finne en smart løsning slik at du slipper å ha ledninger overalt? Ønsker du en appstyrt løsning for å styre lyset? Spør våre lysrådgivere! De kan sitt fag og vil hjelpe deg med å finne det du trenger ut fra ditt behov.

Lysrådgivere i alle våre butikker

Hos Mesterlys finner du utdannede lysrådgivere. Vi gir rådgivning og hjelp i butikk eller hjemme hos deg. Et besøk hos oss vil gi deg nytt liv i hjemmet!

Velkommen til Mesterlys – faghandel innen belysning

Tilbake