Publisert

Mesterlys er nå stolte forhandlere av Louis Poulsen

Miljøbilde av PH 5 fra Louis Poulsen.
PH 5 fra Louis Poulsen

Mesterlys er nå stolte forhandlere av Louis Poulsen

Det er med stor glede vi kan informere om at vi nå er forhandlere av Louis Poulsen sine lamper. Vi ser det som en selvfølge at våre kunder skal tilbys produkter av beste kvalitet og med godt design – til riktig pris. Derfor er Louis Poulsen sitt sortiment et godt tilskudd i vår produktportefølje. Louis Poulsen er kjent som en kvalitetsleverandør og produsent av anerkjente lamper der mange er blant klassikerne.

For deg som er kunde hos oss vil dette bety at du nå har tilgang til et enda større sortiment av kvalitetsprodukter. Lamper fra Louis Poulsen vil være å finne i mange av våre butikker, og selvfølgelig vil du også kunne bestille din favorittlampe fra dem i vår nettbutikk.

Se alle lamper fra Louis Poulsen.

Om Louis Poulsen

Louis Poulsen er en dansk belysingsprodusent og ble grunnlagt i 1874. Opprinnelsen er i den skandinaviske designtradisjonen der form følger funksjon. Deres produkters funksjon og design er skreddersydd for å reflektere og støtte rytmen i det naturlige lyset. Hver detalj i designet har et formål. Hvert design starter og slutter med lys. Louis Poulsen tror på lidenskapelig håndverk som skaper kvalitetsbelysning og designer produkter som er behagelig både for øyet og lyset.

I tett samarbeid med designere, arkitekter og andre talenter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato og Louise Campbell, har Louis Poulsen etablert seg som en av hovedleverandørene av arkitektonisk og dekorativ belysning globalt. Deres produkter utfordrer tradisjonelle produktkategorier og betjener bedrifts- og privatmarkedet for belysning, og omfatter bruksområder både innendørs og utendørs. Deres virkemiddel er enkel og vakker design som har som mål å skape en behagelig stemning som påvirker mennesker og steder.

Om Mesterlys

Hos Mesterlys finner du dedikerte mennesker som har sitt fagfelt i å rådgi om hvordan du best lyssetter hjemmet ditt. Det gjør vi med kunnskap om lokale lysforhold, siden våre butikker er plassert over det ganske land fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord. Så enten om du vil skape arbeidslyst, matglede, rolig stemning, kreativitet eller romantikk, har vi belysning for alt.

Hos Mesterlys pleier vi å si at det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker. Og for å gjennomføre dem? Da kreves energi og begeistring. Våre medarbeidere besitter alle disse egenskapene. På vegne av våre kunder tenker vi alltid annerledes, slik at vi sporer an til nye idéer, nye tanker. Når noen snakker med oss skal de få gode råd, slik at de får hus, hjem og hytte som har rom for store og små opplevelser.

Når vi får spørsmål om lyssetting eller stemningsskaping, skal vi ha svaret på hvordan man kan få det til. Vi skal gi gode råd innen et fagfelt i konstant forandring. Derfor har vi, som den eneste belysningskjeden i Norge, satt som krav at alle våre butikker skal være bemannet med lysrådgivere.

Velkommen til å besøke en av våre 19 Mesterlys-butikker for å få inspirasjon og veiledning innen god, riktig og stilfull belysning til deg og dine behov og samtidig gjøre en god handel.

Vi gleder oss til å se deg og lurer du på noe er du velkommen å ta kontakt på post@mesterlys.com

Tilbake