Publisert

Lamper til vinduene

Globen Lighting Torrano bordlampe 2 565 kr

Lamper til vinduene

Lys opp en mørk kveld eller kjedelig dag med riktig vindusbelysning. Vinduene i hjemmet sørger for naturlig dagslys i alle rom, men spesielt i vinterhalvåret og på sene sommerkvelder kan det fort bli mørkt når dagslyset ikke lenger trenger inn. Derfor kan det være fint å plassere lyskilder i vinduene som skaper en god atmosfære om kveldene.

Plasser vinduslamper i karmen eller heng de opp i vinduet

En pen vinduslampe gir et lunt og hjemmekoselig inntrykk. Du kan i hovedsak lyssette vinduet på to måter. Benytt deg av en takpendel som passer inn i vinduets størrelse, eller bruk vinduskarmen til å sette opp en lampe med fot og størrelse som passer til karmens bredde. Hos Mesterlys har vi en mengde lamper som egner seg godt som vindusbelysning.

Pendel til vinduet

En enkel og liten pendel passer perfekt som god belysning i vinduet, samtidig som at de er svært dekorative. Pendelens størrelse kan du velge ut ifra dybden på vinduene dine. Et dypere vindu og bredere karm gir rom for å kunne henge opp en større pendel. Vi har en mengde pendler i ulike størrelser, perfekt til vinduet.

  • Optikk krystallkule og Unika pendel er nydelige lamper i glass glass med et rent utseende. Disse er godt egnet til vinduet og fungerer som enkle lyskilder.
  • Dokka pendel og Strap pendel er lamper med en ren og nordisk stil. Størrelsen gjør at de passer perfekt som pendler til å lyse opp vinduet.
  • Tentacle (S) pendel er designet for å gi et mykt og rolig lys. Den lille og nette formen gir rom for å henge opp flere pendler i ulike høyder etter ønske.

Lampe til vinduskarmen

I vinduskarmen kan det ofte være liten plass til større lamper med bred lampefot. Hvilken lampe som passer til vinduskarmen avhenger mye av vinduets dybde og karmens bredde. En bred karm og store vinduer vil ofte gi rom for, og ha behov for større lamper. Mindre vinduer med en smalere karm passer best til de mindre lampene. Vi har en mengde bordlamper i ulike størrelser, perfekt til vinduskarmen.

  • Den smale formen til Paragon bordlampen gjør at dette er en lampe som passer godt inn i vinduskarmen. Med to størrelsesvalg kan lampen brukes både i større og mindre vinduer.
  • Globe bordlampe har en rund form og håndlaget lampefot. Med et bredt utvalg i størrelser, er dette en flott lampe å plassere i en bredere vinduskarm.
  • Med sine perforerte overflate gir Colby bordlampe et spennende lys og passer perfekt i vinduskarmen.
  • Den avlange formen til Eternity bordlampe gjør at den er godt egent som vinduslampe.

Vi hjelper deg med vinduslampene og annen belysning

Hos Mesterlys er vi behjelpelig med rådgivning og valg av lamper til vinduene i hjemmet ditt. Kom innom en av våre butikker, eller kontakt oss for spørsmål og mer informasjon om hvilken belysning som er best egnet for ditt hjem.

Tilbake