Publisert

Lamper til vinduene

Globen Lighting Torrano bordlampe 2 565 kr

Lamper til vinduene

Julestjernene er nå ryddet bort, og for mange vil vinduene kjennes nakne i vintermørket. Vinduene i hjemmet sørger for naturlig dagslys i alle rom, men spesielt i vinterhalvåret og på sene sommerkvelder kan det fort bli mørkt når dagslyset ikke lenger trenger inn. Derfor kan det være fint å plassere lyskilder i vinduene som skaper en god atmosfære om kveldene, i tillegg til å være dekorative element i interiørdesignet.

Vinduslamper

En pen vinduslampe gir et lunt og hjemmekoselig inntrykk. Du kan i hovedsak lyssette vinduet med to type lamper – bordlampe eller pendel. Benytt deg av en takpendel som passer inn i vinduets størrelse, eller bruk vinduskarmen til å sette opp en lampe med fot og størrelse som passer til karmens bredde. Hos Mesterlys har vi en mengde lamper som egner seg godt som vindusbelysning, enten om du har mest fokus på behovet for lyskilde eller ønsker et designprodukt.

Pendel

En enkel og liten pendel passer perfekt som god belysning i vinduet, samtidig som at de er svært dekorative. Pendelens størrelse kan du velge ut ifra dybden på vinduene dine. Et dypere vindu og bredere karm gir rom for å kunne henge opp en større pendel. Vi har en mengde pendler i ulike størrelser, perfekt til vinduet.

Bordlampe

I vinduskarmen kan det ofte være liten plass til større lamper med bred lampefot. Hvilken lampe som passer til vinduskarmen avhenger mye av vinduets dybde og karmens bredde. En bred karm og store vinduer vil ofte gi rom for, og ha behov for, større lamper. Mindre vinduer med en smalere karm passer best til de mindre lampene. Vi har en mengde bordlamper i ulike størrelser, perfekt til vinduskarmen.

Gong pendel Ø25 sand
Ebbot pendel amber Ø20cm
Ebbot pendel amber Ø20cm
Grid pendel sort Ø27cm

Vi hjelper deg med vinduslampene og annen belysning

Hos Mesterlys er vi behjelpelig med rådgivning og valg av lamper til vinduene i hjemmet ditt. Kom innom en av våre butikker, eller kontakt oss for spørsmål og mer informasjon om hvilken belysning som er best egnet for ditt hjem.

Tilbake