Publisert

Lamper til inngangspartiet

Nordlux Front 26 sort IP44 939kr

Lamper til inngangspartiet

Lampene til inngangspartiet skal være innbydende og skape en hyggelig atmosfære, uten at det blender. Samtidig skal den vise vei til inngangsdøren og sikrer at du enkelt finner nøkkelhullet på mørke kvelder. Et godt opplyst inngangsparti ønsker både deg selv og gjester velkommen til hjemmet ditt.

Lys opp inngangspartiet for riktig atmosfære

Utebelysningen til inngangspartiet kan skapes som en helhet i samsvar med belysningen i resten av hagen. Belysningen trenger ikke å være så sterk, men kraftig nok til at huset får et svakt lys. Dette gir en innbydende og varm stemning, samtidig som det skaper en sikkerhet for å finne frem i mørket.

Ut i fra hvordan inngangspartiet er, burde du tenke på hva du ønsker og lyse det opp, og hvordan du skal gjøre det. Det er viktig å tenke på hvor lampene plasseres og hvor lyset treffer. Unngå å få et blendende lys inn vinduene i eget eller naboens hjem. Styrken på lyspærene bør derfor velges ut i fra lampens skjerming og lysets retning. Det er også viktig å huske på at lampene må holde høy nok IP-grad for bruk ute, basert på om lampen plasseres under tak eller åpen himmel.

Lamper for god belysning til inngangspartiet

Ved et lite inngangsparti, holder det gjerne med én lampe med litt styrke for å oppnå god nok belysning. Dersom du har et stort inngangsparti, er det fint å kunne kombinere flere typer utelamper med noe lavere lysstyrke. Er området bredt, passer det godt å eksempelvis plassere en vegglampe på hver side av døren. Er det tak over området, kan du kombinere en taklampe med en eller flere vegglamper.

Det er oftest vegglamper som benyttes for å lyse opp inngangspartiet. Blant vegglamper for utebelysning finner du de tradisjonelle vegglampene som sprer lys i alle retninger, samt vegglamper som gir belysning via veggen ved å lyse opp og/eller ned. Med disse lampene kan du benytte sterkere lyspærer, uten at det oppleves blendene.

Vi hjelper deg med lampene til inngangspartiet ditt

Ønsker du tips til hvordan du kan lyse opp inngangspartiet ditt, kan våre lysrådgivere bistå deg. Vi er spesialister på lamper og belysning til alle rom og områder. Kontakt oss eller besøk oss i butikk, så hjelper vi deg med valg av lamper for optimal belysning tilpasset ditt hjem og stil.

Tilbake