Publisert

Gi liv til førjulstiden

Gi liv til førjulstiden.
Gi liv til førjulstiden.

Sensy adventsstjerne hvit fra Star Trading

Gi liv til førjulstiden

Om ikke lenge er det endelig tid for å feire jul igjen sammen med nære og kjære. Men før vi kan ønske julekvelden velkommen må vi igjennom den koselige førjulstiden med alt det den innebærer. Førjulstiden byr på forberedelser, og vi skal pynte, bake, lage og kjøpe gaver og i tillegg skal det lages mat og vaskes. Før julen dekorerer vi våre hjem med julestjerner, lysestaker og lyslenker både innendørs og utendørs. 

Vi i Mesterlys syns det er viktig at man tar seg tid til kos og hygge for å lade batteriene innimellom. Samtidig får vi for hver dag som går litt mindre tilgang til dagslys, og da er det viktig at man har nok lys til de ulike oppgavene som skal utføres i hjemmet. Men det holder ikke med nok lys. Lyset skal helst være blendfritt og tilpasset hver enkelt oppgave. God og riktig belysning er et viktig element for å skape en hyggelig atmosfære, både i hjemmet og på hytta.

Visste du at lys har stor betydning for vår helse, trivsel og velvære?

LED bidrar til lavere strømutgifter

De fleste kjenner nok allerede til at LED eller lamper og lyspærer med lysdioder bruker mindre strøm enn andre lyspærer. Likevel er det mange som fortsatt ikke har byttet ut de gamle lyspærene til LED.

LED-pærene er i tillegg kostnadsbesparende og ikke minst et lavterskeltiltak for å spare på strømmen. Bytter du ut gløde- og halogenlampene med LED kan du spare opp til 90% på strømutgiftene knyttet opp mot lampene i hjemmet. Dimmer du i tillegg ned lyset vil det føre til enda større besparelser! Se gjerne over all din julebelysning før den skal monteres, slik at de gamle løsningene kan byttes ut med LED for maksimal strømbesparelse i førjulstiden. Dersom du er usikker på hvilken lyspære du trenger er det bare å stikke innom oss, så skal vi hjelpe deg med å finne frem til den som passer deg og ditt behov. 

Med en kilowattpris på 2,50 vil en lyspære på 40W koster ca. 1 krone dagen dersom den lyser i 10 timer. Med de samme forutsetningene vil en LED-lyspære koste kun 10 øre per dag, her er det med andre ord penger å spare! Jo før du bytter til LED, jo raskere vil du kunne spare på strømutgiftene.

Våre lysrådgivere kan belysning 

Med vår kunnskap om lamper, lyskilder og ulike løsninger er du i trygge hender. En lampe er en lampe, men nøkkelen ligger som regel i valget av lyskilde. Lampen fordeler lyset med sin utforming og sitt design, mens lyskilden kan gi deg den stemningen du er ute etter. Ønsker du mye lys, lite lys, varmt eller kaldt lys? Eller ønsker du kanskje mulighet for å dimme lyset opp og ned etter ønske og behov? Ønsker du en appstyrt løsning for å styre lyset? 

Visste du at det finnes lyspærer som kan dimmes i tre steg uten dimmer og kun med bryteren du har på din lampe? Spør våre lysrådgivere! De kan sitt fag og vil hjelpe deg med å finne det du trenger.

Tilbake