Publisert

30 år med liv til hjemmet

Mesterlys – 30 år med liv til hjemmet!
Mesterlys – 30 år med liv til hjemmet!

30 år med liv til hjemmet!

I 2024 runder vi 30 år. Det er tre tiår med kompromissløs kvalitet og god lysrådgivning, det! Derfor – gratulerer til oss selv!

Da vi startet i 1994, var det med en intensjon om å holde belysningsfaget i hevd, i en kjede med tilstedeværelse over hele Norge, ikke kun de store byene. Vi ville bringe kvalitet til folket, og har den dag i dag et produktråd som sikrer kvalitet, og krav om at hver butikk skal ha en lysrådgiver.

Alt dette har vi fått til fordi vi har stolthet til faget vårt, og vi er i god driv for videre utvikling. Men hva vil fremtiden bringe? Hvordan ser Mesterlys ut om nye 30 år? Det har vi ikke alle svar på, men det som er sikkert er at vi skal ha kjent Mesterlys-kvalitet i produktutvalget og fagkunnskap og service du ikke får andre steder, til det beste for de lokalområdene vi er til stede.

Gjennom jubileumsåret vil vi derfor takke trofaste kunder med en rekke gode tilbud på kjente merkevarer og produkter, så her vil det være gode kjøp å gjøre. Følg med på nyhetsbrevene og nettsiden for tilbud på produkter som kan gi liv til de fleste rom i og utenfor huset!

Vi i Mesterlys jobber ufortrødent med det vi i Mesterlys er aller best på, nemlig lysrådgivning – levert med troverdighet og service.

Slik skaper vi liv i de mange tusen norske hjem.

Tilbake