Kjøpsbetingelser

Kundeopplysninger

For å kunne handle hos oss, må du registrere deg med de obligatoriske felt i kunderegistreringen.

Mesterlys behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger, og opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for tredjepart.

Du vil til en hver tid kunne kreve å få slettet eller rettet på dine registrerte persondata. Ta i så fall kontakt med oss på e-post: post@mesterlys.com

Priser

Alle priser i nettbutikken er oppgitt inkludert 25% moms.

Vi forbeholder oss retten til å endre prisene på nettstedet uten forvarsel.

Betaling

www.mesterlys.no tilbyr betaling med Faktura, Visa og Mastercard.

Vi er svært opptatt av din sikkerhet som kunde, og all korthåndtering skjer kryptert hos vår sikkerhets-partner Klarna. Ingen av dine kredittkortopplysninger lagres hos oss. Les mer om Klarna.

Når du gjør din bestilling, reserveres beløpet på konto og beløpet trekkes når varen sendes fra oss.

Hvis hele ordren kanselleres før sending, fjernes reservasjonen. (Det kan ta 3 – 5 dager før dette blir synlig på kortet.)

Om deler av ordren kanselleres, opprettholdes reservasjonen fram til varene sendes. Du blir selvsagt kun fakturert for de produktene vi faktisk sender.

Levering

Leveringstid er normalt 2 – 5 dager fra ordren er mottatt. Forsendelsestid med posten kommer i tillegg.

Vi tar forbehold om at enkelte produkter kan være midlertidig utsolgt fra våre leverandører. Du vil da motta en e-post med forventet leveringstid fra oss.

Frakt

Vi belaster kr. 145.- som dekker frakt og ekspedisjonskostnader.

Dersom pakken ikke blir hentet, forbeholder vi oss retten til å avkreve et gebyr på kroner 250.- Dette for å dekke våre håndterings- og fraktomkostninger.

Det er ingen skjulte kostnader når du handler gjennom vår nettbutikk.

Angrerett

I henhold til angrefristloven (http://www.lovdata.no/all/hl-20001221-105.html.) gjelder 14 dagers full returrett.

Dette betyr at du kan heve kjøpet ved å returnere varer til oss innen 14 dager fra den dagen du har mottatt dem. Varen må returneres i ubrukt stand og i original emballasje, og angrefristskjema må fylles ut og returneres samtidig.

Angrefristskjema kan lastes ned her

Du må selv betale fraktkostnaden ved retur etter angrefristloven.

Vi gjør oppmerksom på at om du returnerer varer direkte til nærmeste Mesterlys-butikk, vil refunderingen av kjøpsbeløpet likevel skje gjennom nettbutikken. Du vil med andre ord ikke få dette utbetalt i butikken.

Reklamasjoner

Dersom du får en defekt eller feil levert vare, kontakt oss på: post@mesterlys.com så fort som mulig, og senest innen 14 dager. Kundeservice tar imot din feilmelding og sender deg en frankert returetikett. Send varen tilbake i den stand den ble mottatt, og legg ved en skade- eller feilmelding. Vi vil omgående sende deg en ny vare. Hvis det det dreier seg om en feillevert vare, skal denne returneres i ubrukt stand og i original emballasje.

Det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års reklamasjonstid på alle varer. Ved feil på produkter innenfor garantitiden, ta kontakt med kundeservice på: post@mesterlys.com eller nærmeste Mesterlys-butikk i butikkens åpningstid, så hjelper vi deg å løse problemet.

Returkostnaden ved reklamasjoner/feilleveringer betales av Mesterlys A/S.

Returadresse:
Mesterlys Ski A/S
Kråkstadveien 1
1400 Ski