Publisert

Skap stemning til Valentines med Philips Hue

Skap stemning til Valentines med Philips Hue

Kjærligheten er i luften – og i lysene også! Hva er kjærlighetens farge? Mange vil si rødt, spesielt på valentinsdagen, men det er mer enn det. Fargen du forbinder med kjærlighet kan være veldig personlig – kanskje din første date ble tilbrakt i den varme gløden av levende lys, eller så hadde du en magisk ferie på stranden omgitt av havblå nyanser. Uansett hvilken farge du forestiller deg, kan Philips Hue smartbelysning dekorere hjemmet i den minneverdige nyansen til Valentinsdagen! Bruk disse tre drømmende nye scenene til en spesiell kveld med din kjære:

Glitz and Glam

Denne scenen bruker strålende rosa og luksuriøs gull for å styrke atmosfæren, enten du tilbereder en romantisk hjemmelaget middag eller koser deg i sofaen med filmkveld.

Spring Garden

Med søt rosa, dyp gul og avslappende grønnfarger, gir vårhagescenen ethvert rom en levende vårfølelse som er et perfekt supplement til en søt Valentinsfeiring.

Color of love

Den tredje scenen, Color of Love, ble valgt av Hue-brukere i en avstemning som ble holdt før Valentinsdagen på tvers av sosiale medier. Colors of Love-scenen går gjennom gyldne nyanser av varmt hvitt for å gi deg den perfekte atmosfæren for en romantisk Valentinsmiddag.

Tilbake