Lampe fra lampemessen

Furniture & Light Fair 2016

Furniture & Light Fair er den største messen og møteplassen for Skandinavisk design og belysning. Her møtes innkjøpere fra flere steder i verden for å gjøre forretninger, innhente inspirasjon, samt møte nye samarbeidspartnere og kolleger. I år var messen fra 9.-13. februar, og et eget team fra Mesterlys tok turen til Stockholm for å innhente inspirasjon.

Trender fra Light Fair 2016

Northern Light Fair er den delen av messen som handler om belysning. Her viste omkring 100 utstillere frem sine nyheter og prototyper. Her kunne vi se at store lamper og lyskroner nå er inn, gjerne i glass og matt hvit. Retro lamper og dusere farger er også i vinden for tiden; gjerne i form av keramikk eller fløyel. Vårt team plukket ut de mest spennende og tidsriktige lampene for det norske markedet. 

Nyhet fra Herstal

En av lampene vi tar med fra lampemessen, er Gil lysekrone fra Herstal. Den klassiske lampen har en velkjent design, og kommer nå som en med LED G9 lyskilder. Du kan lese mer om lampen i Mesterlys sin katalog i oktober.

«Før vi sender nyhetene ut i butikkene, foretar vår produktsjef en test for å sikre at produktene har den kvalitet, som våre kunder forventer. Slik sikrer vi at både design og kvalitet, er i orden!» Bjørn Tønsberg, daglig leder