Aktuelt

Vi i Mesterlys ønsker å dele erfaring og kunnskap. Her finner du oppdateringer på nyheter og trender innenfor et bredt utvalg lamper og belysning. Vi gir deg også tips til hvordan du kan velge lamper og belysning best tilpasset hjemmets rom, innredning og stil.

 

 

LED – et godt valg for miljøet og økonomien

LED står for «Light Emitting Diodes» og er lysdioder. Det vil si små elektriske komponenter som gir fra seg lys når det går strøm gjennom dem. LED-lyset gir svært mange muligheter, både inne og ute, og det er flere fordeler når man sammenligner det med tradisjonelle lyskilder.

Mesterlys tipser – lamper til skråtak

I rom med skråtak, kan det i mange tilfeller være nødvendig å montere lampene i skråtaket. Selv om montering av lamper her kan by på utfordringer når det kommer til plassering av lyspunktene, finnes det flere muligheter for hvordan dette kan gjøres for et godt resultat.

Mesterlys tipser – lamper til spisebordet

Spiseplassen er et sted der familie og venner ofte samles for måltider og hygge, og er derfor en sentral plass i hjemmet. Hvordan du lyssetter spiseplassen er blant de viktigste områdene når det kommer til belysningen i hjemmet. God belysning som passer til flere anledninger og aktiviteter er derfor essensielt. Spiseplassen trenger belysning til alle […]