Lamper fra Louis Poulsen nå i vår nettbutikk

Nå har vi fått inn et stort utvalg av de populære lampene fra Louis Poulsen i vår nettbutikk. La deg inspirere av Louis Poulsens porduktfilosofi om funksjon, komfort og stemning.

Den internasjonale belysningsprodusenten er en ledende leverandør av arkitektonisk belysning på verdensmarkedet. Det tette samarbeidet med arkitekter over mange år står sentralt for denne utviklingen. Deres lidenskap er å designe og selge førsteklasses belysning som oppfyller de høyeste krav når det kommer til kvalitet, funksjonalitet og design.

Vårt utvalg av lamper

Vårt utvalg av lamper fra Louis Poulsen består blant annet av Doo-Wop som er en retro lampe med litt nostalgi. Lampen er klassisk og multifunksjonell. Uansett om du henger lampen høyt eller lavt, vil den være blendefri. En annen lampe er PH Snowball. Med den gjennomtenkte fordelingen av lyset i opp- og nedgående retning, skaper den elegante og enkle lampen en flott lyseffekt i rommet. Lampen passer godt over stuebordet hvor den kan sveve majestetisk. Collage er en lampe som er designet basert på dagslyset, og sender ut et varmt og primært nedadrettet lys.

Trykk her for å se alle lampene!